S námi máte dopravu od 1 500 Kč zdarma a zboží objednané do 11:00 předáme dopravci tentýž den.

Hodnocení obchodu

5,0 18 hodnocení
Přidat hodnocení
5
18x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
P Avatar autora Pavel | 2.2.2021
Legíny šity na míru naprostá spokojenost se spoluprací firmy
H Avatar autora Hanka | 28.1.2021
Super jednání, starost o zákazníky a o to od pomoci s výběrem, přes založení objednávky až po převzetí zboží. Rychlá komunikace i dodání, super spolupráce. Naprosto profesionální přístup! Legíny pěkné, velikost odpovídá. Jsem moc spokojená a děkuji :-)
CP Avatar autora Cool Pohyb (Administrátor) 29.1.2021
Hanko, jsme rádi, že jste spokojená! Ať se Vašemu partnerovi dobře cvičí i běhá! Mějte se cool.
A Avatar autora Andrea | 20.1.2021
rychlé dodání, krásné leginy, jen jedny jsou docela průsvitný, takže si užijou i kolemjdoucí. Je potřeba s tím počítat. Jsem ale možná tak objemná, že je víc roztáhnu, každopádně i tak jsem moc spokojená. SEdí, nevytahují se, drží, nekloužou, prostě paráda.
CP Avatar autora Cool Pohyb (Administrátor) 29.1.2021
Dobrý den, Andreo, děkujeme moc za pozitivní hodnocení. K té velikosti/průsvitnosti - odpovídá Vámi zvolená velikost tabulce? https://www.coolpohyb.cz/damske-leginy/hightype-leginy-ombre-ruzove-oranzove-s-vyssim-pasem-damske/ U HighType je třeba si vybírat většinou cca o 1 větší velikost, legíny jsou kompresní a mají širokou škálu od XS až po XXXL.
M Avatar autora Markéta | 30.12.2020
Velmi rychlé dodání zboží i bezproblémová komunikace i následná výměna za menší velikost.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 31.12.2020
Děkujeme. Jsme rádi, že nová velikost sedí! :)
J Avatar autora Jan | 23.12.2020
Skvělý design a materiál. A super cena a přístup.
MV Avatar autora Michal Valenta | 21.12.2020
Skvělá a rychlá komunikace, super přístup, zboží velmi kvalitní, materiál a zpracování na vysoké úrovni, mohu jen doporučit!
CP Avatar autora Cool Pohyb (Administrátor) 21.12.2020
Děkujeme, Michale, jsme rádi, že jsme Vám pomohli si dobře vybrat. Zase se k nám vraťte nebo nás doporučte dál :-)
M Avatar autora Michael | 17.12.2020
Všechno bylo absolutně v pořádku - balíček dorazil rychle. Všem můžu tento shop doporučit!
CP Avatar autora Cool Pohyb (Administrátor) 17.12.2020
Díky, Michaeli, každé recenze si vážíme. Ať Tě i přítelkyni pohyb baví! :-)
Avatar autora Kveta Šestáková | 10.12.2020
rychlé dodání ,velikost odpovídá, kvalitní produkt
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 10.12.2020
Děkujeme, Květo! Budeme se těšit na další objednávku. At Vás pohyb baví! :-)
RB Avatar autora Radek Bařina | 3.12.2020
Jsem spokojen, zboží dodáno rychle, odpovídá vyobrazení, naprostá spokojenost
KV Avatar autora Klára Vondrušková | 21.11.2020
Nabízí kvalitní kousky. Skvělá komunikace, rychlé dodání a spolehlivý servis. Rozhodně doporučuji!
L Avatar autora Liba | 17.10.2020
Supr zboží, především rozmanitý výběr, leginy jsou velmi příjemné a sedí. Určitě jsem neobjednala poprvé... Díky i za supr komunikaci, držím pěsti vašemu shopu
R Avatar autora Radek | 15.10.2020
Skvělé produkty a super přístup, co víc si přát!
H Avatar autora Hana | 5.10.2020
Skvělá komunikace a rychlá komunikace obchodu, rychlé dodání - doporučuji! Leginy vypadají skvěle a jsou z pevného, kvalitního materiálu. Jsem moc spokojená a děkuji. :-)
V Avatar autora Víťa | 2.10.2020
Přístup i profesionalita na velice vysoké úrovni. Případná domluva na nestandardních věcech je samozřemostí. Mohu jen doporučit.
G Avatar autora Gabriela | 24.9.2020
Vřele a moc ráda doporučuji tento obchod!!!Vše v naprostém pořádku.Legíny Biruba Black Mesh mě nadchly svým zpracováním, velkou elegancí, která je využitelná jak na sport tak i mimo něj.Na sport zajistí stoprocentní funkčnost a mimo sport sexy eleganci! I ostatní věci, které jsem měla možnost vyzkoušet splňovaly mé představy o příjemném a přesto funkčním oblečení na sport!Jen tak dál milý coolpohyb.
L Avatar autora Lenka | 2.9.2020
Rychlé vyřízení objednávky, výborná komunikace, kvalitní zboží. Kompresní legíny z pevného a přitom příjemného materiálu, plní funkci, pevné švy, drží, nesklouzávají, super střih, komfortní pas do V. Biruba legíny kvalitní, vysoká gramáž materiálu (rozdíl již na pohled), extra vysoký pas, krásný potisk. Naprostá bomba je Biruba podprsenka! Dobře kombinovatelná barva, uni velikost, sedí perfektně, komfortní nošení. Ani se mi ji nechtělo sundat!! 100% spokojenost, doporučuji obchod!!
CP Avatar autora Cool Pohyb (Administrátor) 2.9.2020
Lenko, moc děkujeme! Máme obrovskou radost, že se Vám u nás dobře nakupovalo a že uspěly legíny i podprsenka. Značky Biruba a HighType jsme pečlivě vybírali. Pro začínají eshop jsou takové recenze super doping! :-)
MS Avatar autora Markéta Stehlíková | 29.7.2020
Super kousky, objednané zboží předčilo mé očekávání. Bála jsem se, že mi Biruba legíny budou malé, protože se dodávají v jedné unisex velikosti, nicméně mi perfektně sedí a to i na výšku 173 cm. Precizně ušité, krásné barvy a příjemný materiál. Rychlé dodání, určitě můžu doporučit!
CP Avatar autora Cool Pohyb (Administrátor) 2.9.2020
Maky, Namaste! Ať to cvičí! :-)
VK Avatar autora Valérie Kvasnicová | 27.7.2020
Dobrý výběr, rychlé dodání. Doporučuji
CP Avatar autora Cool Pohyb (Administrátor) 2.9.2020
Valčo, díky. Legíny budou určitě vyhovovat i na podzimní cvičení venku. Což nám připomínám, že už jsme se dlouho neviděli na freeleticsu :-)

Stránka 1 z 1 , položek celkem: 18

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.