Doprava od 1 500 Kč zdarma, hodnocení: 5/5, poradíme s výběrem, tel. 737 813 787, e-mail: info@coolpohyb.cz

Hodnocení obchodu

5,0 55 hodnocení
Přidat hodnocení
5
55x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
HN Avatar autora Hana Nohejlová | 24.12.2022
Spokojenost
MR Avatar autora Martina Rychnová | 15.12.2022
Skvělá komunikace a rychlé dodaní.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 18.12.2022
Děkujeme, vážíme si toho!
JV Avatar autora Jaroslav Vojta | 12.12.2022
Přehledný eshop s dostupným zbožím za příznivé ceny.
ŠK Avatar autora Šárka Kuželková | 8.12.2022
Maximalní spokojenost.Material super a komunikace s obchodem take super,posílala jsem na vymenu vel a okamzite volal pan jaky produkt bych chtela atd.Doporucuji
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 18.12.2022
Jsme moc rádi. Osobní přístup je to, na čem si zakládájme.
LB Avatar autora Lucie Brabcová | 19.11.2022
AK Avatar autora Aneta Katrušáková | 9.11.2022
Jsem velmi spokojená, skvělá komunikace. Zboží kvalitní.
AM Avatar autora Adam Martínek | 6.11.2022
IT Avatar autora Iva Tošovská | 12.10.2022
Skvělá, rychlá komunikace. Zboží je kvalitní.
RM Avatar autora Rozálie Malíková | 23.8.2022
LB Avatar autora Lucie Brabcová | 17.8.2022
RK Avatar autora Radek Kvapil | 3.8.2022
MP Avatar autora Michaela Palme | 6.6.2022
Rychlé doručení, bezproblémová výměna zboží (můj špatný výběr), na doporučení obchodu objednáno jiné zboží a je perfektní. Mockrát děkuji.
CP Avatar autora Cool Pohyb (Administrátor) 6.6.2022
Děkujeme, Michaelo. Ať se Vám legíny dobře nosí! :)
SJ Avatar autora Sofie Janečková | 1.5.2022
Skvělý
Avatar autora Marcela Špotáková | 29.4.2022
JN Avatar autora Janinka Nosková | 19.4.2022
Velmi rychlé doručení, perfektní zákaznický servis (opravdu se vyplatilo kontaktovat zákaznickou poradnu s výběrem velikosti, moc mi pomohli vybrat ty nejlepší). Spoko moc :-)
CP Avatar autora Cool Pohyb (Administrátor) 19.4.2022
Moc děkujeme! Zákaznický servis a konzultace výběru velikosti je to, na čem si zakládáme - protože my sami oblečení testujeme a tyto značky také nosíme na cvičení a běhání. :)
VV Avatar autora Veronika Vesela | 3.4.2022
JT Avatar autora Jitka Tomanova | 28.3.2022
MM Avatar autora Markéta Mičková | 26.3.2022
PK Avatar autora Pavla Krejčí | 24.3.2022
Vše bez problémů
KT Avatar autora Katerina Tobiasova | 19.3.2022

Stránka 1 z 3 , položek celkem: 55