S námi máte dopravu od 1 500 Kč zdarma a zboží objednané do 11:00 předáme dopravci tentýž pracovní den.

Hodnocení obchodu

5,0 24 hodnocení
Přidat hodnocení
5
24x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Matěj | 21.4.2021
S obchodem jsem moc spokojený, všechny ostatní superlativy už zde byly napsány. Od HighType mám dvoje legíny. Neškodilo by od nich trochu rozšířit nabídku zboží ať mohu rozšiřovat i já. Mají totiž i další krásné modely.
CP Avatar autora Cool Pohyb (Administrátor) 21.4.2021
Matěji, moc děkujeme. Je to energie do našich žil, která nám pomáhá eshop posouvat. Nabídku HighType plánujeme rozšířit na podzim. ;)
M Avatar autora Markét | 30.3.2021
Skvělé, bleskové dodání. Potěšující vzkaz uvnitř zásilky. Kladně hodnotila recyklovaný obal. A samozřejmě cenu a dostupnost velikosti. Jsem jednoduše spokojená.
PJ Avatar autora Petra Jírová | 26.3.2021
Maximální spokojenost! Skvělá komunikace a velmi vstřícné jednání. Nejdříve jsem si objednala legíny Biruba,bohužel mi neseděla velikost a nebyl vůbec žádný problém s vrácením a následně zasláním jiného modelu, který sedí perfektně. Velmi rychle dodání. Takže maximální spokojenost a obchod vřele doporučuji! :-)
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 26.3.2021
Petro, moc děkujeme! Máme radost, že jste spokojená. Ať Vás pohyb baví! :) Jirka & Jiřinka
LM Avatar autora Lenka Malkova | 19.3.2021
Naprostá spokojenost.
M Avatar autora Mama_zase_fit | 16.3.2021
Super jednání, parádní zboží! Na doporučení jsem zkusila leginy a podprsenku HighType a jsem nadsena! Dekuji!
J Avatar autora Jana | 10.3.2021
Perfektní, milá a vstřícná komunikace, velmi ochotné jednání, megarychlé dodání, nádherné zboží :-) Objednala jsem si legíny a podprsenku Nebbia aloha babe a vypadají opravdu nádherně a jsou tak strašně příjemné na těle, že je prostě nechcete sundat :-) ;-)
CP Avatar autora Cool Pohyb (Administrátor) 10.3.2021
Jano, děkujeme! (A díky, že jste nám odpustila to škobrtnutí u první zásilky :o). PS, kolekce ALOHA je navíc eco-friendly, vyrobena z recyklovaných materálů (mj. ocean plastic seaqual TM).
P Avatar autora Pavel | 2.2.2021
Legíny šity na míru naprostá spokojenost se spoluprací firmy
H Avatar autora Hanka | 28.1.2021
Super jednání, starost o zákazníky a o to od pomoci s výběrem, přes založení objednávky až po převzetí zboží. Rychlá komunikace i dodání, super spolupráce. Naprosto profesionální přístup! Legíny pěkné, velikost odpovídá. Jsem moc spokojená a děkuji :-)
CP Avatar autora Cool Pohyb (Administrátor) 29.1.2021
Hanko, jsme rádi, že jste spokojená! Ať se Vašemu partnerovi dobře cvičí i běhá! Mějte se cool.
A Avatar autora Andrea | 20.1.2021
rychlé dodání, krásné leginy, jen jedny jsou docela průsvitný, takže si užijou i kolemjdoucí. Je potřeba s tím počítat. Jsem ale možná tak objemná, že je víc roztáhnu, každopádně i tak jsem moc spokojená. SEdí, nevytahují se, drží, nekloužou, prostě paráda.
CP Avatar autora Cool Pohyb (Administrátor) 29.1.2021
Dobrý den, Andreo, děkujeme moc za pozitivní hodnocení. K té velikosti/průsvitnosti - odpovídá Vámi zvolená velikost tabulce? https://www.coolpohyb.cz/damske-leginy/hightype-leginy-ombre-ruzove-oranzove-s-vyssim-pasem-damske/ U HighType je třeba si vybírat většinou cca o 1 větší velikost, legíny jsou kompresní a mají širokou škálu od XS až po XXXL.
M Avatar autora Markéta | 30.12.2020
Velmi rychlé dodání zboží i bezproblémová komunikace i následná výměna za menší velikost.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 31.12.2020
Děkujeme. Jsme rádi, že nová velikost sedí! :)
J Avatar autora Jan | 23.12.2020
Skvělý design a materiál. A super cena a přístup.
MV Avatar autora Michal Valenta | 21.12.2020
Skvělá a rychlá komunikace, super přístup, zboží velmi kvalitní, materiál a zpracování na vysoké úrovni, mohu jen doporučit!
CP Avatar autora Cool Pohyb (Administrátor) 21.12.2020
Děkujeme, Michale, jsme rádi, že jsme Vám pomohli si dobře vybrat. Zase se k nám vraťte nebo nás doporučte dál :-)
M Avatar autora Michael | 17.12.2020
Všechno bylo absolutně v pořádku - balíček dorazil rychle. Všem můžu tento shop doporučit!
CP Avatar autora Cool Pohyb (Administrátor) 17.12.2020
Díky, Michaeli, každé recenze si vážíme. Ať Tě i přítelkyni pohyb baví! :-)
Avatar autora Kveta Šestáková | 10.12.2020
rychlé dodání ,velikost odpovídá, kvalitní produkt
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 10.12.2020
Děkujeme, Květo! Budeme se těšit na další objednávku. At Vás pohyb baví! :-)
RB Avatar autora Radek Bařina | 3.12.2020
Jsem spokojen, zboží dodáno rychle, odpovídá vyobrazení, naprostá spokojenost
KV Avatar autora Klára Vondrušková | 21.11.2020
Nabízí kvalitní kousky. Skvělá komunikace, rychlé dodání a spolehlivý servis. Rozhodně doporučuji!
L Avatar autora Liba | 17.10.2020
Supr zboží, především rozmanitý výběr, leginy jsou velmi příjemné a sedí. Určitě jsem neobjednala poprvé... Díky i za supr komunikaci, držím pěsti vašemu shopu
R Avatar autora Radek | 15.10.2020
Skvělé produkty a super přístup, co víc si přát!
H Avatar autora Hana | 5.10.2020
Skvělá komunikace a rychlá komunikace obchodu, rychlé dodání - doporučuji! Leginy vypadají skvěle a jsou z pevného, kvalitního materiálu. Jsem moc spokojená a děkuji. :-)
V Avatar autora Víťa | 2.10.2020
Přístup i profesionalita na velice vysoké úrovni. Případná domluva na nestandardních věcech je samozřemostí. Mohu jen doporučit.

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 24

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.