Doprava od 1 500 Kč zdarma, hodnocení: 5/5, poradíme s výběrem velikosti.

Hodnocení obchodu

5,0 43 hodnocení
Přidat hodnocení
5
43x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
SJ Avatar autora Sofie Janečková | 1.5.2022
Skvělý
Avatar autora Marcela Špotáková | 29.4.2022
JN Avatar autora Janinka Nosková | 19.4.2022
Velmi rychlé doručení, perfektní zákaznický servis (opravdu se vyplatilo kontaktovat zákaznickou poradnu s výběrem velikosti, moc mi pomohli vybrat ty nejlepší). Spoko moc :-)
CP Avatar autora Cool Pohyb (Administrátor) 19.4.2022
Moc děkujeme! Zákaznický servis a konzultace výběru velikosti je to, na čem si zakládáme - protože my sami oblečení testujeme a tyto značky také nosíme na cvičení a běhání. :)
VV Avatar autora Veronika Vesela | 3.4.2022
JT Avatar autora Jitka Tomanova | 28.3.2022
MM Avatar autora Markéta Mičková | 26.3.2022
PK Avatar autora Pavla Krejčí | 24.3.2022
Vše bez problémů
KT Avatar autora Katerina Tobiasova | 19.3.2022
JL Avatar autora Jan Liška | 14.3.2022
Skvělý obchod, s velikostí poradili a rychle doručili.
LA Avatar autora Lidmila Adlerová | 9.3.2022
Ano, byla jsem velmi spokojena!
Avatar autora Daniel Šturc | 1.3.2022
JK Avatar autora Jitka Kristenová | 8.2.2022
ID Avatar autora Iveta Drgová | 4.2.2022
Naprostá spokojenost :) :) :)
P Avatar autora Petra | 20.12.2021
Všechno naprosto v pořádku. Úžasná komunikace, kvalitní zboží a ten milý vzkaz u objednavky? ❤ Moc Vám děkuji a doporučuji ❤❤❤
CP Avatar autora Cool Pohyb (Administrátor) 20.12.2021
Petro, moc děkujeme! Spokojení zákazníci jsou naše radost. Ať Vás pohyb baví! :)
E Avatar autora Eva | 18.11.2021
Naprosto úžasná komunikace, včasné dodání dle původního plánu, naprostá spokojenost.
K Avatar autora Katerina | 19.10.2021
Rychla a efektivni komunikace, mily pristup. Dodano temer okamzite. Byla jsem velmi spokojena.
L Avatar autora Lucia | 15.10.2021
Rychle dodani, komunikace
S Avatar autora Sylvie | 1.10.2021
Moc děkuji, super leginy, rychlé dodaní a navic.... Vzkaz ktery vykouzlil usměv na tváři. Za to davam 10* ???? 100% doporučuji a určitě zase nakoupim
CP Avatar autora Cool Pohyb (Administrátor) 1.10.2021
Dobrý den, Sylvie, to moc potěší! :-)
P Avatar autora Pavlína | 29.7.2021
super rychlé vyřízení,tílko skvěle padne ,materiál velmi příjemný , potisk je pěkný
M Avatar autora Matěj | 21.4.2021
S obchodem jsem moc spokojený, všechny ostatní superlativy už zde byly napsány. Od HighType mám dvoje legíny. Neškodilo by od nich trochu rozšířit nabídku zboží ať mohu rozšiřovat i já. Mají totiž i další krásné modely.
CP Avatar autora Cool Pohyb (Administrátor) 21.4.2021
Matěji, moc děkujeme. Je to energie do našich žil, která nám pomáhá eshop posouvat. Nabídku HighType plánujeme rozšířit na podzim. ;)

Stránka 1 z 3 , položek celkem: 43